maanantai 28. helmikuuta 2011

Keskovauvoille kortteja

Löysin tämän hyvää tarkoittavan "tiedotteen"
Koukussa Kortteihin blogista ja
Sabinan kortit blogista

Osa teistä varmaan muistaakin Paulaman 2009 järjestämä haaste tehdä TAYSin keskovauvoille onnittelukortteja saavutetuista kiloista ja kuukausista.
Nyt olisi HUSin vuoro saada osaa meidän ihanista, käsintehdyistä korteista. Paulaman järjestämässä tempauksessa saatiin yli 1000 korttia ja hänelle tulee edelleenkin kyselyitä asian tiimoilta.
HUSin vastasyntyneiden teho-osastolla K7, hoidettiin vuonna 2005 hieman yli 500 vauvaa. Osastolla hoidetaan koko Uudenmaan läänin tehohoitoa vaativia keskosia sekä täysiaikaisena syntyneitä. Keskimääräinen hoitoaika on noin kuusi päivä, mutta pienimmät keskosvauvat viettävät osastolla jopa puoli vuotta. K7:lla pienistäkin asioista osataan iloita, osastolla järjestetään ns. kilojuhlat, kun alle kilon painoinen keskosvauva saavuttaa kilon. (lähde: www.hus.fi)

Haastan teitä kaikkia tekemään kauniita kortteja näille ihanille vauvoille. Miten sinun pitää sitten toimia?

Ensinnäkin tee kortti tai kortteja. Kortti saa olla sininen tai punainen, tekstillä tai ilman. Ainoa mitä toivon on, että kortissa ei käytetä enkeleitä, ristejä tai muuta mitä myös liitetään kuolemaan. Vaikkakin hoito on kehittynyt huimasti viime vuosina niin valitettavasti kaikki keskoset eivät selviä.

Sitten lähetät kortin/kortit minulle osoitteeseen Sabinan kortit, Karhutie 15, 07750 ISNÄS.

Kolmanneksi toivon, että pistätte sanan kiertämään!

Ps: Huhtikuun loppuun asti aikaa ottaa osaa.

1 kommentti:

Ansu ja Tintti kirjoitti...

Oi ku kiva! Tämmöseen joskus osallistuimme ja voipi olla et taas innostuis...ihana tehdä kortteja hyvään tarkoitukseen!
Kiva, kun laitoit tietoa eteenpäin! :)